Megoldások elküldése:

Megoldásként mindig küldd el a megoldás(ok) eljárásait tartalmazó Comenius LOGO-fájlt, hogy mi is ki tudjuk próbálni az eljárásokat, ezen kívül elmentett rajzlapo(ka)t a legszebb saját ábrákkal, melyeket ezekkel az eljárásokkal készítettél, és szeretnéd a galériában viszontlátni. Mindezeket egy levél csatolmányaként kell elküldened (akár egy fájllá tömörítve) a logosecsetvonas@gmail.com e-mailcímre. A levélbe feltétlenül írd bele a nevedet, az iskolád nevét, hogy hányadikos vagy, hogy melyik eljárás melyik feladat megoldásához tartozik, és hogy otthon, vagy az iskolában, tanár segítségével oldottad-e meg a feladatokat.


Ha bármi kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, írj az oldal mentorainak!

Rónai Orsolya és Vöröss Veronika várják kérdéseidet, észrevételeidet a leckékkel és magával az oldallal kapcsolatban a logosecsetvonas@gmail.com e-mailcímre. Sőt, nem csak diákok, hanem tanárok véleményét is nagyon szívesen olvasnánk!

Véleményezés

Mivel szakdolgozatunkat is ebből az oldalból, és annak visszajelzéseiből írjuk ebben a félévben, nagy szükségünk lenne informatika tanárok és diákok véleményére az oldallal kapcsolatban.

A tanárok elküldhetik nekünk véleményüket ennek az űrlapnak a segítségével:
Véleményező űrlap tanároknak

Ha pedig diák vagy, és szívesen véleményeznéd oldalunkat, az alábbi kérdőív Neked szól:
Véleményező űrlap diákoknak

Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll. Az új leckék folyamatosan kerülnek fel, ahogy a legszebb feladatmegoldások képei is. A megoldásoknak határideje nincs, bárki bármikor nekiállhat előről a leckéknek!Az oldal készítői és fenntartói: Rónai Orsolya és Vöröss Veronika, ELTE IK informatika tanár szak, V. évfolyam.

A projekt Turcsányiné Szabó Márta (ELTE IK Informatika Szakmódszertani csoport) ötletéből és segítségével jött létre.

Az oldal elkészítéséhez nyújtott technikai segítségért köszönetet mondunk Abonyi-Tóth Andornak (ELTE IK Informatika Szakmódszertani csoport) és Ladányi Norbertnek (ELTE IK programtervező matematikus szak, V. évfolyam).