Üdvözlünk a Lógós Ecsetvonások oldalon!

Az oldal célja, hogy játékos feladatokon keresztül ismertessen meg Titeket a Comenius LOGO programozási nyelvvel, illetve betekintést nyújtson az Imagine szerzői környezetbe. Ha még sosem találkoztál ezzel a nyelvvel vagy a programozással egyáltalán, akkor se csüggedj, a bevezető leckével kezdve haladj végig a leckéken és a feladatokon, meglátod, hamarosan milyen látványos programokat tudsz megírni majd!

A legtöbb leckéhez egy érdekességekkel teli oldal is tartozik, ahol megnézheted, hogy milyen valós művészeti alkotások kapcsolódnak a lecke témájához. Összehasonlíthatod saját eredményeidet létező művészeti alkotásokkal, valamint dióhéjban olvashatsz a témához kapcsolódó festőkről, grafikusokról, művészeti ágakról és korszakokról. Itt természetesen további linkeket is találsz, ahol alaposan utánajárhatsz a művészeknek és témáknak.

A leckék végén található beküldendő feladatokat érdemes megoldani és elküldeni nekünk, mert a legjobb megoldások beküldőit nyilván tartjuk az oldalon, valamint a legszebb képek folyamatosan bekerülnek a galériába. Itt mindig megcsodálhatod a legszebb eredményeket, és reméljük, hamarosan a saját munkád és neved is innen köszön majd vissza! A megoldások elküldéséről a Kapcsolat menüpont alatt olvashatsz.

Aki pedig már ismeri az oldalt, és szívesen megosztaná velünk véleményét az oldallal kapcsolatban, az szintén a Kapcsolat menüpont alatt található véleményező kérdőívek segítségével könnyedén megteheti, akár tanárként, akár diákként. Minden visszajelzésért hálásak vagyunk!


Az ecsetvonások oldal leckéi mind Comenius LOGO, mind Imagine környezetben kipróbálhatóak. Magyar nyelvű Comenius LOGO portál: http://comlogo.web.elte.hu/index.htm. A magyar nyelvű Imagine a http://logo.sulinet.hu/ oldalról tölthető le ingyenesen. Az ecsetvonások oldal hamarosan az Imagine portál (http://imagine.elte.hu) része lesz.

Jó szórakozást kívánunk!